fbpx

DOE HET ZELF LOODS

Dat is handig! Kom zelf in een overdekte ruimte klussen aan uw boot.

Huur bij ons een Doe het Zelf loods / Schilderloods / Klus hal voor de watersporter. Zo kunt u zelf in een droge omgeving werkzaamheden aan uw schip doen, in onze afsluitbare loodsen.

  • Afmeting van de loods: 1 6m x 5 m.
  • Prijzen vanaf €150,- voor de eerste week en daarna €125,- per week.

Wilt of kunt u bepaalde werkzaamheden niet zelf doen, dan kunt u terecht bij Scheepswerf Wester-Engh. Deze scheepswerf vindt u op dezelfde locatie en hier kunt u een prijsopgave vragen voor de werkzaamheden die u wilt uitbesteden. Wester-Engh heeft ook materialen op voorraad.

Wij hebben verschillende kraanmogelijkheden om de boot in of uit het water te hijsen en wij hebben een tractor met botenwagen (20ton) tot onze beschikking. Informeer bij Haven aan den Rijn naar de mogelijkheden.

Kom bij ons langs en overleg over de mogelijkheden. Vooraf graag wel even aanmelden, omdat wij niet altijd aanwezig zijn.

De Doe het Zelf Loodsen vindt u op ons centraal gelegen terrein, nabij vele winkels (voor als u onverhoopt iets moet kopen) en direct aan het water van de Oude Rijn. De N11 ligt om de hoek dus ons terrein is makkelijk aan te rijden.

Stel een vraag